Τζένη Μπαλατσινού: Ξετρελαμένη με την Ουάσινγκτον! [pics,vid]

Η Τζένη Μπαλατσινού συνεχίζει να βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή την μετακόμιση της μικρής της κόρης, Αλεξάνδρας, στην Ουάσινγκτον. Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά τις άκρως καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάτμο, όπου απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου, παρέα με τα αγαπημένα της παιδιά, αλλά και με την συντροφιά του Βασίλη Κικίλια, πέταξε για Αμερική.
Η Τζένη, φυσικά, δεν πήγε για τουρισμό αλλά για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα, ώστε να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι. Η μικρή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ξεκινά σε λίγο καιρό τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Αμερικής και συγκεκριμένα στην George Town – ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγάλης της αδερφής, Αμαλίας, η οποία βρίσκεται στο San Francisco – και χρειαζόταν αρκετή βοήθεια από την μητέρα της.
Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη στην Ουάσινγκτον και δεν σταματάει να ανεβάζει στιγμιότυπα από την παραμονή της, στα social media. Από τα όμορφα μέρη που επισκέπτεται, έως τα πράγματα που της κάνουν περισσότερη εντύπωση, όπως τα δεκάδες γλυκά που βρήκε σε μια μικρή καφετέρια της D.C! Η Τζένη, λίγο πριν την επιστροφή στην πατρίδα, προσπαθεί να απολαύσει την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, όσο περισσότερο μπορεί.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Read More

And More