Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει του «θησαυρούς» που ανακάλυψε στο σπίτι της [pics]

Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει του «θησαυρούς» που ανακάλυψε στο σπίτι της [pics] | tlife.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει επανέλθει κανονικά στους ρυθμούς της μετά το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η παρουσιάστρια έζησε μαγικές στιγμές στο αγαπημένο της νησί των Δωδεκανήσων, παρέα με τα παιδιά της αλλά και τους καλούς της φίλους. Η Πάτμος είναι το καταφύγιο της Τζένης και τα τελευταία χρόνια είναι το μέρος που περνάει τις διακοπές της.

Οι πρώτες μέρες του Οκτώβρη την βρίσκουν στην πρωτεύουσα καθώς η «μικρή» της αδυναμία, ο γιος της Μάξιμος έχει επιστρέψει στο σχολείο και στην παλιά του καθημερινότητα. Το πρωί της Πέμπτης, η γλυκιά μανούλα αποφάσισε να κάνει μια εκκαθάριση στο σπίτι της και να απαλλαγεί από τα πράγματα που δεν χρησιμοποιεί. Κατά τη διάρκεια της έρευνας λοιπόν, η Τζένη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τους θησαυρούς που ανακάλυψε.

Όπως θα δεις, τα πράγματα που βρήκε γέμισαν ένα ολόκληρο δωμάτιο. Ανάμεσα στα αντικείμενα είναι αρκετοί πίνακες ζωγραφικής αλλά και πολλά βιβλία. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει πόσο της αρέσει και τη χαλαρώνει το διάβασμα.

READ more