Τζένη Μπαλατσινού: Με casual look και μάσκα προστασίας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (pics)

Σε δυο μήνες ακριβώς, η Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει ξανά μητέρα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η χαρά του ζευγαριού είναι απερίγραπτη και οι δυο τους περιμένουν πώς και πώς να έρθει στη ζωή ο γιος τους!

Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο ακολουθεί κανονικά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της, δίνει το παρών στη δουλειά της και παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια. Το μεσημέρι της Τετάρτης, μάλιστα, στο πλαίσιο του project της με τίτλο Impac Talk με ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων, η γοητευτική παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, η εγκυμονούσα Τζένη έκατσε στο πεζούλι να ξεκουραστεί και να δει τα μηνύματά της στο κινητό, με τους συνεργάτες της να την απαθανατίζουν. Η παρουσιάστρια παραμένει σε άψογη φόρμα, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Η ίδια φυσικά δεν έβγαλε στιγμή τη μάσκα προστασίας της, καθώς λόγω της κατάστασής της πρέπει να προσέχει διπλά.

Read More

And More