Τζένη Μπαλατσινού: Μιλάει για την κόντρα της με τον Δημήτρη Παπανώτα και δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά! Βίντεο

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλάει για την κόντρα της με τον Δημήτρη Παπανώτα και δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά! Βίντεο | tlife.gr

“Ο Δημήτρης Παπανώτας έθιξε την οικογένειά μου”, υποστήριξε η Τζένη Μπαλατσινού το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή “Καλημερούδια” δίνοντας συνέχεια στην άγρια κόντρα της με τον δημοσιογράφο.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα σχόλια που προηγήθηκαν και τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα. “Από τη στιγμή που θίγεται η αξιοπρέπειά μου και η οικογένειά μου αποφάσισα να κινηθώ νομικά”, δήλωσε η Τζένη εξηγώντας την δική της οπτική.

“Ένας άντρας που δεν έχει ήθος δεν είναι άντρας”, επανέλαβε η ίδια αναφερόμενη στον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση ο παρουσιαστής του Alpha. “Ο φασισμός του πάνελ κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει”, συνέχισε.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε όμως και για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι με το νέο της σύντροφο. «Με τις φωτογραφίες που είδα πρώτη φορά έπαθα σοκ”, είπε τονίζοντας πως είχε μιλήσει στα παιδιά της για τη νέα της σχέση.

READ more