Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα υποδεχθούν στη ζωή το πρώτο παιδί τους, ένα αγοράκι που έρχεται για να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο τον έρωτά τους! Η είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της έσκασε σαν βόμβα στο τέλος του Αυγούστου, τότε που οι μέλλοντες γονείς αποφάσισαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media. 

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα “Secret” για αυτή την τρυφερή περίοδο που διανύει στη ζωή της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της με την εγκυμοσύνη, μιας και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της με τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο, επισήμανε το πόσο ευτυχισμένοι είναι για τον ερχομό του γιου τους. 

“Η καθημερινότητα μου δεν έχει αλλάξει. Οι ρυθμοί μου συνεχίζονται με την ίδια ταχύτητα, με τις ίδιες απαιτήσεις και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε όλες μου τις υποχρεώσεις”, δήλωσε αρχικά η μέλλουσα μανούλα ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ περιμένουμε το παιδί μας γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη”.

Read More

And More