Τζένη Μπαλατσινού: Όταν έκανε πασαρέλα στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου μαζί με την Kate Moss! Φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της! Σε δυο μήνες περίπου θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια. Σε φάση δημιουργίας, η εγκυμονούσα Τζένη δεν σταματά να εργάζεται σε νέα projects, περιμένοντας τον ερχομό του Κικίλια Junior! Μια άφιξη που θα γεμίσει χαρά το ερωτευμένο ζευγάρι.

Τη χρυσή για τη μόδα δεκαετία του ΄90 η Τζένη Μπαλατσινού, ως top model, είχε περπατήσει στην πασαρέλα στα φαντασμαγορικά fashion shows του διάσημου σχεδιαστή, Βασίλειου Κωστέτσου. Τότε εκείνος έκανε καριέρα και στο εξωτερικό και ήταν από τους λίγους, αν όχι ο μόνος, που καλούσε διάσημα super models όπως η Kate Moss, Linda Evangelista, Christy Turlington, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Carla Bruni, Claudia Schiffer, Carre Otis, Nadja Auermann, Cindy Crawford, Marcus Schenkenberg, Tatjana Patitz.

Το TLIFE ζήτησε από τον διάσημο σχεδιαστή, Βασίλειο Κωστέτσο να μοιραστεί μαζί μας φωτογραφίες από το μοναδικό αρχείο του, που, μάλιστα, κινδύνευσε να καταστραφεί από μια πλημμύρα που έγινε πρόσφατα στο σπίτι του.

Μέσα από τις φωτογραφίες του αρχείου του, μπορούμε να θυμηθούμε μερικά από τα μεγαλεία της Ελλάδας που μας άξιζε! “Της Ελλάδας που ονειρεύτηκα από μικρός! Της Ελλάδας που προσπάθησα φέρνοντας στο απόγειό τους τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο διαφημίζοντας μας διεθνώς και να δώσω θεμέλια για καλύτερες μέρες γεμάτες αισθητική και glamour!

Έτσι, αναβιώνουν φωτογραφικά μέσα από τα social μου τα ανεπανάληπτα πάρτι μου τα ιστορικά fashion show μου με τους διάσημους καλεσμένους μου άλλα και τις  Ελληνίδες μούσες μου που περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν δίπλα στα μεγαλύτερα και αξεπέραστα ονόματα των Supermodels όλων των δεκαετιών αφήνοντας Έτσι το στίγμα τους για πάντα ανεξίτηλο στην χρυσή δεκαετία των 90’s στην Ελλάδα μας.

Ξεκινώντας από την αγαπημένη μου μούσα Τζένη Μπαλατσινού με δυο από τα πολλά shows που περπάτησε, στο σόου μου στον Τύμβο του Μαραθώνα με guest star την Kate Moss και μετά στο πάρτι μου. Αλλά και στην επίδειξη μου με stars Μαζωνάκη, Ζαχαράτο  στο Γκάζι την Τεχνόπολη που είχε κάνει το συγκλονιστικό φινάλε ως Barbarella μαζί με το αξεπέραστο supermodel Marcus Schenkenberg!

Την εποχή που τα μοντέλα είχαν προσωπικότητα και διαφορετικότητα μεταξύ τους. Τώρα πλέον είναι ένα κοπάδι πλαστικές πάπιες και πολλές φορές σημαδεμένες σαν σφαχτά για σούβλισμα από τα τατουάζ… και έπεται συνέχεια… από τα ανεπανάληπτα σόου μιας Άλλης Ελλάδας”, θυμάται ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος.

Read More

And More