Τζένη Μπαλατσινού: Πέρασε μια βραδιά κάτω από τ’ αστέρια με την κόρη της Αμαλία!

Το Καλοκαίρι έφτασε και η Αμαλία Κωστοπούλου εδώ και λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική και από τις σπουδές της. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα απόλαυσε και μια βραδινή έξοδο κάτω από τ’ αστέρια μαζί με την μητέρα της Τζένη Μπαλατσινού.

Συγκεκριμένα η Axel διοργάνωσε μια μαγευτική βραδιά για 40 εκλεκτούς καλεσμένους της, στο Roof Garden Restaurant γνωστού ξενοδοχείου. Οι ιδιοκτήτες τηςεταιρίας, Κωνσταντίνος Λαγουμάκης και Iφιγένεια Κουτσουβέλη καλωσόρισαν στην Ελλάδα αλλά και για πρώτη φορά, επίσημα, στην οικογένεια της Axel την Axel Woman, Alessia Reato.

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια άρτι αφιχθείσα από το Μιλάνο, όπου απολαμβάνει μέρες ξεκούρασης μετά από τη συμμετοχή της στο Celebrity Island – το τηλεοπτικό reality παιχνίδι με την υψηλότερη τηλεθέαση στην ιταλική τηλεόραση- δήλωσε ενθουσιασμένη που είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί για ακόμη μία φορά την Ελλάδα.

Αργά το απόγευμα, την ώρα που έδυε ο ήλιος, άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους εκπρόσωποι του εγχώριου τύπου, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τους χώρους της showbiz, της μόδας, του επιχειρηματικού κόσμου και της τηλεόρασης,

Δες φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά

Η Ιταλίδα παρουσιάστρια και φετινή Axel Woman Alessia Reato

Αγάπη Πολίτη, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη(CEO Managing Director της Axel), Στέλιο Καφαντάρη (PR & Communications Manager της Axel)

Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας,Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Χάρης Ντάβλας, Βάσω Παπαγιαννακοπούλου

Read More

And More