Τζένη Μπαλατσινού: Περήφανη για τις ζωγραφιές του 1,5 έτους γιου της – Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, Παναγιώτη-Αντώνιο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού Παναγιώτη, με τον οποίο περνούν αρκετό χρόνο μαζί καθημερινά, με εκείνη να προσπαθεί να τον απασχολήσει κάνοντας δημιουργικές δραστηριότητες.

Αυτές τις ημέρες που η Τζένη Μπαλατσινού έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω του Πάσχα, αποφάσισε να ξεκινήσει τη ζωγραφική με τον γιο της, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος έχει ξεκινήσει δειλά δειλά να κάνει τις πρώτες τους πινελιές, η Τζένη Μπαλατσινού όμως, θέλησε να τον βάλει κατευθείαν στα βαθιά. Η ίδια, ακολουθεί όλα τα πασχαλινά έθιμα για αυτό αποφάσισε, εκτός από τη ζωγραφική, να βάψουν και για πρώτη φορά τα αυγά μαζί με τον γιο της. 

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα και όπως θα δεις ο μικρός έχει μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική.

 

 

 

Read More

And More