Τζένη Μπαλατσινού: Ποζάρει στην αγκαλιά του Βασίλη Κικίλια και μαζί εύχονται “καλό μήνα”

Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους θα περάσουν φέτος η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνης πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε τέσσερις μήνες ζωής. Το ζευγάρι μπορεί γι’ ακόμα μια χρονιά να κάνει Πάσχα στην πρωτεύουσα, όμως αυτό δεν το πτοεί, αφού θα περιτριγυρίζεται από πρόσωπα που αγαπά.

Εκτός από τον γιο τους, μαζί τους αυτές τις άγιες ημέρες θα είναι τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού, η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος. Η πρωτότοκη κόρη της, Αμαλία, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα από την Αμερική, συνεπώς θα ανταλλάξει διαδικτυακά ευχές με τους γονείς και τα αδέρφια της.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον Βασίλη Κικίλια. Η παρουσιάστρια ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της και μαζί μας εύχονται “καλό μήνα”.

“Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται, και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας. Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες!”, έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Δες τη φωτογραφία:

 

Read More

And More