Τζένη Μπαλατσινού: Πρωινή βόλτα για αγορές στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον Βασίλη Κικίλια και αυτό είναι ολοφάνερο κάθε φορά που εμφανίζονται επισήμως μαζί. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μετά τον γάμο τους βλέπουν καθημερινά την μεταξύ τους σχέση να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Παρόλο που το ζευγάρι έχει ένα πολύ βεβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και πολλές υποχρεώσεις, φροντίζει πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να περνάει μαζί όμορφες και ποιοτικές στιγμές. Πηγαίνουν θέατρο, δειπνούν σε αγαπημένα τους στέκια ή κάνουν χαλαρές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, που τόσο αγαπούν.

Βέβαια, δεν είναι λίγες και οι φορές που η Τζένη Μπαλατσινού επιλέγει να αφιερώνει λίγο χρόνο στον εαυτό της κι έτσι πραγματοποιεί μοναχικές εξόδους, κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν. Ένα από αυτά είναι και οι πρωινές έξοδοι στο Κολωνάκι και το Σύνταγμα για ψώνια.

Σε μία από αυτές, λοιπόν, την απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός. Ντυμένη casual, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα, η Τζένη βρέθηκε στην οδό Βουκουρεστίου, όπου πραγματοποίησε κάποιες αγορές από κατάστημα της περιοχής.

Αδιαφορώντας για τα φλας των παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, απόλαυσε έναν μεγάλο περίπατο, κοιτάζοντας τις βιτρίνες και εντυπωσιάζοντας όσους την είδαν από κοντά με την εμφάνισή της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More