Τζένη Μπαλατσινού: Σε ποια ηθοποιό πρότεινε να της κάνει baby sitting; [pic]

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Το γνωστό ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 στο Λυκαβηττό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αδημονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του. Οι δυο τους είχαν διατηρήσει επτασφράγιστο μυστικό το ευχάριστο γεγονός, όμως το πρωί του Σαββάτου έκαναν τα αποκαλυπτήρια μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δημοσιεύοντας και οι δύο μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά, μοιράστηκαν τα υπέροχα νέα με τους διαδικτυακούς φίλους τους. Όπως ήταν λογικό, αμέσως, οι ευχές και τα γλυκά σχόλια από γνωστούς και αγνώστους άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μεταξύ εκείνων που θέλησαν να ευχηθούν δημόσια στην Τζένη Μπαλατσινού για την τέταρτη εγκυμοσύνη της ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη.”Ζήτω! Με το καλό μωρό μου γλυκό”, ήταν τα λόγια της ξανθιάς ηθοποιού στην ανάρτηση της μέλλουσας μανούλας, με εκείνη να απαντά: ” Σε περιμένει baby sitting!!!”.

Δες τη φωτογραφία:

 

Με το καλό!

Read More

And More