Τζένη Μπαλατσινού: Σε συναυλία, μετά την πρώτη της δημόσια έξοδο με τον Βασίλη Κικίλια [pics]

Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει μια αρκετά ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της! Η γνωστή παρουσιάστρια ζει τον έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια και φαίνεται πως έχει ανανεωθεί αρκετά με το νέο ειδύλλιο στην ζωή της. Από την μέρα που κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, από τις διακοπές τους στην Πάτμο, ο 43χρονος εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. και η παρουσιάστρια θεωρούνται πια και επίσημα το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της πόλης!

Μάλιστα, το Σάββατο έκαναν και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, στην οποία ήταν και ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στo TEDx, στο Μέγαρο Μουσικής και συγκεκριμένα στην ομιλία του γνωστού δημοσιογράφου, Παύλου Τσίμα. Οι δυο τους φαίνονταν full in love και η όμορφη παρουσιάστρια δεν είχε κανένα θέμα να γείρει πάνω στον σύντροφό της, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!
Μετά την διάλεξη, η Τζένη Μπαλατσινού πήγε να διασκεδάσει στη συναυλία του Michael Kiwanuka, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Release Athens! Η παρουσιάστρια απόλαυσε τον νεαρό Βρετανό τραγουδοποιό, ο οποίος έχει ταράξει τα νερά της παγκόσμιας σκηνής μέσα στην περασμένη χρονιά, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο του καλλιτέχνη / album της χρονιάς. Άλλωστε, η Τζένη είναι λάτρης της καλής μουσικής και της αρέσει αρκετά να πηγαίνει σε συναυλίες, πάντα με καλή παρέα!
Δες τις φωτογραφίες:
Δες τη φωτογραφία από την πρώτη τους επίσημη έξοδο
Δες το βίντεο από την πρώτη τους δημοσια εμφάνιση από την εκπομπή επιτέλους Σαββατοκύριακο

Read More

And More