Τζένη Μπαλατσινού: Στιγμές ηρεμίας στην Πάτμο με την κόρη της, Αλεξάνδρα! Φωτογραφίες

Τα καλοκαίρια της είναι συνδυασμένα με το νησί της Πάτμου και έτσι και φέτος η Τζένη Μπαλατσινού δεν έκανε την εξαίρεση! Η πρώην παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο αγαπημένο της νησί, το οποίο αποτελεί το ησυχαστήριο της και διατηρεί εκεί εξοχική κατοικία. Μάλιστα, μαζί της βρίσκεται και η δεύτερη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, η οποία επέστρεψε από τις ΗΠΑ, με σκοπό να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πατρίδα.

Δυστυχώς, φέτος λείπει από την παρέα τους η Αμαλία, εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που είχε στο Los Angeles και το οποίο είχε ως συνέπεια να μη μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο για τουλάχιστον δύο μήνες. Η μητέρα της, βέβαια, με το που έμαθε για την πρωτότοκη κόρη της έσπευσε στο πλευρό της για να την φροντίσει.

Η Τζένη και η Αλεξάνδρα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάτμου και ηρεμούν μακριά από σκοτούρες και προβλήματα! Άλλωστε το μαγευτικό νησί των Δωδεκανήσων προσφέρεται για χαλάρωση και γαλήνη και αυτό είναι που επιζητούν μητέρα και κόρη.

Δες στιγμιότυπα από την παραμονή τους στην Πάτμο:

Η Τζένη Μπαλατσινού, κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Πάτμο, δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες από τις βόλτες τους και τα υπέροχα τοπία που συναντά με την κόρη της.

Read More

And More