Τζένη Μπαλατσινού: Στις κερκίδες γι’ αγώνα μπάσκετ του γιου της – Oι ξεχωριστές στιγμές με τον Μάξιμο!

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια γλυκιά και δραστήρια μανούλα που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό των παιδιών της. Η μια της κόρη, Αμαλία, βρίσκεται αρκετά μακριά λόγω σπουδών, ενώ η Αλεξάνδρα και ο Μάξιμος περνούν ευχάριστες στιγμές πότε με τη μαμά τους και πότε με τον μπαμπά τους, Πέτρο Κωστόπουλο, παρόλο που το ζεύγος έχει χωρίσει.

Η Τζένη λοιπόν, αφού τους τελευταίους μήνες επισκέφτηκε αρκετά ελληνικά νησιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις εξορμήσεις και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της στον μικρό Μάξιμο.

Ο μικρός είναι γνωστό ότι λατρεύει τις δραστηρίοτητες και ειδικά το μπάσκετ! Η Τζένη τον απόλαυσε χθς από τις κερκίδες σε έναν αγώνα μπάσκετ και μοιράστηκε το ¨καλάθι” του με τους διαδικτυακούς της φίλους.

#μάναστισκερκίδες….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Ο Μάξιμος συνεχώς ζει ξεχωριστές εμπειρίες με τη μαμά του! Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχαν επισκεφτεί την Αρκαδία κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του τζακιού στο σπίτι που έμεναν στην εξοχή. Μαζί τους είχαν φυσικά καλούς της φίλους, όπως τον Άρη Καβατζίκη.

Read More

And More