Τζένη Μπαλατσινού: Στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Κικίλια, στην προεκλογική του ομιλία! Φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και πλέον έχουν ξεκινήσει την κοινή τους πορεία στη ζωή… ως σύζυγοι! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκαν την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ο γάμος τους ήταν ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί και σχεδιάσει. Μήνα του μέλιτος… δεν φαίνεται να πηγαίνουν στο άμεσο μέλλον, καθώς ο Βασίλης Κικίλιας βρίσκεται στη μέση της προεκλογικής του εκστρατείας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε στο Αθηνών Αρένα, η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή. Από την πρώτη σειρά, όπως ήταν επόμενο δεν έλειπε η – πλέον – σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού! Η παρουσιάστρια του ANT1 κάθισε μπροστά με τους γονείς του Βασίλη Κικίλια και άκουγαν προσηλωμένοι την ομιλία του. Η Τζένη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ειδικά σ’ αυτή την απαιτητική περίοδο πριν τις εκλογές.

Δες φωτογραφίες:

Η Τζένη Μπαλατσινού γι’ ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση. Η πάντα στιλάτη παρουσιάστρια επέλεξε midi μαύρη δερμάτινη φούστα με γκρι αμάνικο τοπ και καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η ίδια είχε ελάχιστο μακιγιάζ και άφησε τα μαλλιά της ίσια.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών προσέλκυσε πλήθος κόσμου, ο οποίος προσήλθε στο Αθηνών Αρένα για να ακούσει την ομιλία αλλά και για να του ευχηθεί για τον πρόσφατο γάμο του με την Τζένη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More