Τζένη Μπαλατσινού: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάτμο όπου την απαθανάτισε ο φακός με τον Βασίλη Κικίλια

Στο ησυχαστήριό της στην Πάτμο συνεχίζει να βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία ακόμα φωτογραφία από το αγαπημένο της νησί όπου φέτος περνάει τις διακοπές της, όπως διαβάσαμε στην online έκδοση του Πρώτου Θέματος, με τον Βασίλη Κικίλια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα για τον Βασίλη Κικίλια

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους εθεάθηκαν να είναι μαζί τόσο στην πόλη της Πάτμου, να περιδιαβαίνουν μαζί τα μικρά γραφικά σοκάκια αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αίγαιου σε παραλία του νησιού.

Έφαγαν μαζί στα γνωστά για τους παραδοσιακούς μεζέδες εστιατόρια του νησιού και ήπιαν το ποτό τους στα στέκια της πόλης. Δημοσιεύονται μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες τους από κοινή εξόρμηση στο νησί.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις φωτογραφίες

Η Τζένη είναι ο ιδανικός ξεναγός για το νησί της Αποκάλυψης αφού όχι μόνο έχει σπίτι εκεί αλλά έχει δηλώσει και σε συνεντεύξεις της ότι είναι το μέρος που θέλει να γεράσει. Άλλωστε μας έχει δείξει την αγάπη της μέσα από τιςαμέτρητες φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram της με τις όμορφες γωνιές του και τα εντυπωσιακά τοπία.

Read More

And More