Τζένη Μπαλατσινού: Το ιδιαίτερο δώρο που δέχτηκε από τον γιο της για τα γενέθλιά της (pic)

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Τζένη Μπαλατσινού, καθώς έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 49 ετών!

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σε περίπου ενάμιση μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα σφίξουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, τον Κικίλια junior. Οι δυο τους, πλημμυρισμένοι από χαρά και ευγνωμοσύνη, περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα γνωρίσουν τον γιο τους. 

Σήμερα, η μέλλουσα μανούλα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού το 2020, αν και μια δύσκολη χρονιά για όλους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα είναι μια χρονιά – σταθμός για εκείνη, καθώς θα γεννηθεί το τέταρτο παιδί της. Έχοντας στο πλευρό της τα υπόλοιπα τρία παιδιά της, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα, το Μάξιμο, αλλά και τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, η ίδια απολαμβάνει αυτή την περίοδο. Μπορεί οι κόρες της να βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές και δουλειά, όμως η σκέψη τους είναι πάντα δίπλα στη μητέρα τους. 

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το ιδιαίτερο δώρο που δέχτηκε από τον γιο της με αφορμή τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της την εντυπωσιακή ζωγραφιά του Μάξιμου, ο οποίος προσπάθησε να σχεδιάσει τη μητέρα του, σημειώνοντας: “Χρόνια πολλά μαμά!”

Πολύχρονη!

Read More

And More