Τζένη Μπαλατσινού: Το καλοκαίρι της στην Πάτμο και οι διακοπές με τα παιδιά της – Φωτογραφίες

Για την Τζένη Μπαλατσινού η Πάτμος αποτελεί τον No1 προορισμό του καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας διατηρεί ένα παραδοσιακό εξοχικό στην Πάτμο στο οποίο κυριαρχούν τα vintage έπιπλα, ενώ συχνά θα δούμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του στα social media.

Στην Πάτμο εξάλλου η Τζένη Μπαλατσινού έχει βρεθεί σε διάφορες φάσεις της ζωής της! Το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα διαφορετικό για την ίδια και την οικογένειά της, με τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο να βρίσκεται διαρκώς δίπλα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε στο instagram την Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τίμησαν και φέτος το νησί της Πάτμου, αφού έτσι είχαν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές, περνώντας περισσότερο χρόνο με την μητέρα τους.

Η φωτογραφία που ξεχώρισε από την έξοδο στο βιβλιοπωλείο μαζί με τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο

Στην Πάτμο και ο μεγάλος γιος της Τζένης Μπαλατσινού, ο Μάξιμος ο οποίος πόζαρε με φόντο το γαλάζιο, δίπλα στην μητέρα του και την αδερφή του, Αμαλία Κωστοπούλου.

H Τζένη Μπαλατσινού ξεκίνησε την αναπαλαίωση επίπλων από την αγαπημένη της ντουλάπα, η οποία πέρασε από την προγιαγιά της, στην γιαγιά της και φτάνει μέχρι σήμερα να κοσμεί το σπιτικό της παρουσιάστριας στην Πάτμο, όπως είχε αναφέρει στην ανάρτησή της.

Φυσικά στην ενασχόληση της διακόσμησης φαίνεται πως μπαίνει σιγά – σιγά και ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος ο οποίος βρέθηκε από το ξεκίνημα του καλοκαιριού στην Πάτμο με τη μητέρα του.

Τζένη Μπαλατσινού – 

Οι ομορφιές του νησιού φαίνεται πως είναι ατελείωτες στον φωτογραφικό φακό της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία συχνά θα φωτογραφίσει τοπία, παραλίες, αλλά και τρυφερές στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους, όπως αυτή με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Φωτογραφίες: Instagram

 

 

Read More

And More