Τζένη Μπαλατσινού: Το μαγευτικό της Σαββατοκύριακο στα Ζαγοροχώρια [pics]

Τζένη Μπαλατσινού: Το μαγευτικό της Σαββατοκύριακο στα Ζαγοροχώρια [pics] | tlife.gr

Τα Σαββατοκύριακα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για εκδρομές και χαλαρές στιγμές μακριά από την απαιτητική καθημερινότητα της πρωτεύουσας. Η Τζένη Μπαλατσινού το γνωρίζει πολύ καλά και γι’ αυτό προσπαθεί να εκμεταλλεύεται τα διήμερα με εκδρομές είτε στο βουνό είτε στη θάλασσα.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για την προσωπική της ζωή, όμως εκείνη έχει αποφασίσει να μην δίνει σημασία σε αυτά που ακούγονται και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, η παρουσιάστρια με τον γιο της Μάξιμο και τους φίλους τους βρέθηκαν δίπλα στη φύση και ατένισαν την μαγευτική ομορφιά της.

Το φθινόπωρο είναι μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου και η χώρα μας έχει αμέτρητα εντυπωσιακά τοπία να θαυμάσεις. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε στα Ζαγοροχώρια και έζησε ένα από τα ωραιότερα διήμερα στη ζωή του. Ποδηλατάδα, πεζοπορία και βόλτες με το αυτοκίνητο στα γραφικά χωριά της Πίνδου είναι μερικά από τα πράγματα που περιλάμβανε το πρόγραμμα.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more