Τζένη Μπαλατσινού: Το πρώτο μήνυμα μετά τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ασχολήθηκαν με τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια και της έστειλαν μηνύματα αγάπης και ευχές. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να διανύει την πιο ήρεμη και όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς στο πρόσωπο του γνωστού πολιτικού βρήκε όλα αυτά που ονειρεύτηκε. Εδώ και λίγες ώρες είναι και επίσημα ο άνδρας της ζωής της!

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι τρισευτυχισμένη και δεν σταματά να το δείχνει! Ο γάμος με τον Βασίλη Κικίλια είναι κάτι που περίμενε πως και πως, αφού οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Μπορεί οι καλεσμένοι στον γάμο να μην ξεπέρασαν τους 150, όμως οι ευχές και τα μηνύματα στα social media ήταν αμέτρητα. “Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ευχές σας”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μερικές φωτογραφίες που είχαν τραβήξει οι φίλοι της από την χθεσινή μέρα με την ευτυχία και την αγάπη να είναι διάχυτη παντού.

Να ζήσετε!

Read More

And More