Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ανέβασαν παρόμοια φωτογραφία στο instagram

Στο νησί της Αποκάλυψης συνεχίζουν τις διακοπές τους η παρουσιάστρια και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Η Τζένη Μπαλατσινού, που έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Πάτμο και διατηρεί δικό της σπίτι εκεί, δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τo ησυχαστήριό της. Η ίδια έχει δηλώσει άλλωστε και σε συνεντεύξεις της ότι είναι το μέρος που θέλει να γεράσει και σίγουρα αποτελεί την καλύτερη ξεναγό στον όμορφο προορισμό των Δωδεκανήσων.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στο instagram και την Κυριακή δύο φωτογραφίες από το αγαπημένο της νησί όπου φέτος περνάει τις διακοπές της, όπως διαβάσαμε στην online έκδοση του Πρώτου Θέματος, με τον Βασίλη Κικίλια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα για τον Βασίλη Κικίλια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους εθεάθηκαν να είναι μαζί τόσο στην πόλη της Πάτμου, να περιδιαβαίνουν μαζί τα μικρά γραφικά σοκάκια αλλά και να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αίγαιου σε παραλία του νησιού.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις φωτογραφίες

Σε μία από τις βόλτες τους φαίνεται πώς εντυπωσιάστηκαν με το ίδιο ακριβώς τοπίο. Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία και ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε μία παρόμοια στα Insta Stories του.

Read More

And More