Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Δείπνο με τους γονείς τους λίγο πριν από τον γάμο τους! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αντίστροφα μετρούν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας για την ημέρα του γάμου τους. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 16 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων. Το μυστήριο θα τελεστεί σε αρκετά κλειστό κύκλο, παρουσία συγγενών και στενών φίλων και συνεργατών, με την παρουσιάστρια και τον βουλευτή και τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας να ανυπομονούν για να ζήσουν τη μεγάλη τους στιγμή με κατάνυξη και τους αγαπημένους τους ανθρώπους στο ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία θα φορέσει νυφικό φόρεμα Zeus & Dione, θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο γιος της, Μάξιμος. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα.

Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου τους και, μάλιστα, πριν μερικές μέρες επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κι έλαβαν την ευχή και την ευλογία του.

Ερωτευμένοι, αγαπημένοι, με το χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό τους, το βράδυ της Παρασκευής, το ζευγάρι πραγματοποίησε έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν σε ένα από τα ιστορικά εστιατόρια της Αθήνας και δείπνισαν με θέα την Ακρόπολη, μαζί με τους γονείς και τις οικογένειες τους, αλλά και τους κουμπάρους τους, ανθρώπους στους οποίους και οι δύο έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.

Χαλαροί και φανερά ευδιάθετοι επέλεξαν πιάτα ελληνικής κουζίνας, έχοντας υπέροχη θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το Ηρώδειο, ενώ μέσα σε ευχάριστο και θερμό κλίμα συζήτησαν για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού, για τον οποίο ανυπομονούν όλοι πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Τζένη Μπαλατσινού έδειχνε να έχει κερδίσει την συμπάθεια και την αγάπη των γονιών του Βασίλη Κικίλια, ενώ και οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού ήταν ολοφάνερο πώς λατρεύουν και υποστηρίζουν ιδιαίτερα τον Βασίλη Κικίλια.

Το αγαπημένο ζευγάρι έδειχνε ήρεμο και πιο ευτυχισμένο από ποτέ, έχοντας κοντά τους τους δικούς του ανθρώπους, απολάμβανε πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης μέσα στον προεκλογικό πυρετό των ημερών, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη διακριτικότητα και την ισορροπία και τους χαμηλούς τόνους που ακολουθεί κι επιδιώκει στην προσωπική του ζωή.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More