Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η εξόρμηση στη φύση και όσα λέει ο γνωστός πολιτικός για τον έρωτα

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η εξόρμηση στη φύση και όσα λέει ο γνωστός πολιτικός για τον έρωτα | tlife.gr

Αποτελούν αναμφισβήτητα το talk of the town ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι full in love αλλά έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και κάνει σπάνια δημόσιες εξόδους, καθώς και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα κοινά ταξίδια και οι εξορμήσεις είναι κάτι που αγαπούν πολύ και οι δύο! Έτσι, όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο – μιας και η Τζένη και ο Βασίλης είναι έχουν αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα – θα οργανώσουν μια μικρή απόδραση, ώστε να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο της εβδομάδας.

Το πρωί του Σαββάτου, η γνωστή παρουσιάστρια και ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας έκαναν μια μικρή εξόρμηση στη φύση για να απολαύσουν την ημέρα! Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, για να μας δείξει το όμορφο τοπίο, όπου επισκέφτηκε.

Ο Βασίλης Κικίλιας, μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και την Βίβιαν Μπενέκου και μίλησε για τον έρωτα, κάτι που ως πολιτικός κάνει αρκετά σπάνια: «Ο έρωτας θέλω να πιστεύω ότι μεταλλάσσεται και εξελίσσεται. Προφανώς ο ενθουσιασμός φεύγει, όπως φεύγει και το αρχικό φτερούγισμα. Γνωρίζεις τον άνθρωπό σου και τον αγαπάς, και ενδεχομένως αυτό εξελίσσεται και τον παντρεύεσαι. Μετά είναι ο πατέρας ή η μάνα των παιδιών σου και τον βλέπεις πάλι μέσα από άλλο πρίσμα… Αναπτύσσονται νέα συναισθήματα. Είναι ένας ωραίος κύκλος αυτός, με την προϋπόθεση ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου».

Παράλληλα, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε για την σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά προτίμησε να μην απαντήσει για την προσωπική του ζωή: «Θέλω να σου πω ότι εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων για τα προσωπικά του καθενός. Είναι ανθρώπινο. Αλλά εγώ διαχρονικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου και τον κανόνα αυτό τον τηρώ και τώρα. Δεν θα με ακούσεις ποτέ να μιλάω για την προσωπική μου ζωή» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας.

READ more