Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ερωτευμένοι στο θέατρο! [pics]

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ερωτευμένοι στο θέατρο! [pics] | tlife.gr

Η παράσταση της Θεοδώρας Καπράλου «Love Not, το Πείραμα μιας Σχέσης» παρουσιάζεται, έως τις 28 Ιανουαρίου 2020, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, με πρωταγωνιστές τους Μαρία Κωνσταντάκη και Θύμιο Κούκιο.

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους δύο πρωταγωνιστές επί σκηνής. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, σε μία κοινή έξοδό τους μετά από αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι, ντυμένο casual και όχι chic, όπως το έχουμε συνηθίσει, έφτασε το θέατρο πιασμένο χέρι-χέρι και έδειχνε στα καλύτερά του. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι συνομιλούσαν όσο περίμεναν να ξεκινήσει η παράσταση, ενώ μόλις μπήκαν στην αίθουσα κάθισαν δίπλα-δίπλα και την παρακολούθησαν αγκαλιασμένοι. Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι κολλητή φίλη της Τζένης, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη.

Η παρουσιάστρια και ο υπουργός υγείας είναι full in love και δεν το κρύβουν, ενώ αποτελούν τρανό παράδειγμα πώς ο γάμος όχι μόνο δεν σκοτώνει τον έρωτα, αλλά αντίθετα μπορεί να τον δυναμώσει ακόμα περισσότερα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

READ more