Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Έτσι πέρασε ο πρώτος χρόνος δίπλα στον γιο τους, Παναγιώτη – Αντώνη

Την πιο όμορφη περίοδο της κοινής τους ζωής, διανύουν η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι τα Χριστούγεννα του 2020 απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τα πρώτα γενέθλια με τον γιο τους Παναγιώτη – Αντώνη

Στις 25 Δεκεμβρίου οι ευτυχισμένοι γονείς γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Παναγιώτη – Αντώνη, ο οποίος έγινε ενός έτους και πέρασαν μαζί τα πρώτα τους οικογενειακά Χριστούγεννα. 

Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου του, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θέλοντας να του ευχηθεί. Ο τρυφερός μπαμπάς που έχει έναν ακόμα λόγο να γιορτάζει τα Χριστούγεννα έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγόρι μου γλυκό».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

 Τζένη Μπαλατσινού: Η εγκυμοσύνη, οι δυσκολίες και οι πρώτες στιγμές με τον γιο της

 

Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης

Η Τζένη Μπαλατσινού πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στην εγκυμοσύνη της.

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγεθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από τον άντρα της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, τη μοναχή μου στην Πάτμο. Κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκα για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη», είχε δηλώσει η Τζένη Μπαλατσινού.

Όλα κύλησαν ομαλά και έτσι η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου της, μέσα από τις πρώτες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η οικογένεια πέρασε τον περσινό χειμώνα εντός σπιτιού, αφού ο ερχομός του μωρού συνέπεσε με την περίοδο της πανδημίας. Από το καλοκαίρι και μετά, ξεκίνησε μια νέα περίοδος για το ζευγάρι και τον Κικίλια junior ο οποίος βαπτίστηκε, Παναγιώτης – Αντώνιος.

Η βάπτιση στην Πάτμο

Το Σάββατο 10 Ιουνίου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλας βάπτισαν τον γιο τους στην Πάτμο. Το αγοράκι τους, πήρε τα ονόματα Παναγιώτης – Αντώνιος, το Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και το Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Οι νονοί του Κικίλια junior ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η νέα εποχή με τον γιο τους

Το καλοκαίρι που μεσολάβησε, το ζευγάρι απείχε για καιρό από τα social media, αλλά και από τις φωτογραφίες από τη νέα ζωή με τον γιο τους. Ωστόσο από τον Σεπτέμβρη και μετά, η Τζένη Μπαλατσινού ξεκίνησε τις καθημερινές βόλτες στην πόλη με τον γιο της, άλλοτε με τον Βασίλη Κικίλια και άλλοτε με την αδερφή του, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος έγινε ο πρωταγωνιστής της Τζένης Μπαλατσινού στα social media, η οποία δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί μας στιγμές από τις καθημερινές τους βόλτες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

 

Τα Χριστούγεννα στο Μέτσοβο

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ιδιαίτερα για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι οργάνωσε τη νέα του οικογενειακή απόδραση, επιλέγοντας το Μέτσοβο. Εκεί μάλιστα βρέθηκε και η μικρή κόρη της παρουσιάστριας, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου η οποία και έδειξε στη μητέρα της τις δυνατότητές της στο σκι.

Ευτυχισμένος πατέρας ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος απόλαυσε την βόλτα τους με τον ενός έτους γιο στη φύση

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», δήλωσε πρόσφατα ο Βασίλης Κικίλιας στην εμφάνισή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ένας χρόνος δίπλα στον Παναγιώτη – Αντώνη και η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια δείχνουν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ, έτοιμοι πλέον να υποδεχτούν αγκαλιασμένοι το νέο έτος με τον γιο τους!

Read More

And More