Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ευτυχισμένοι γονείς! Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού! Το  ζευγάρι ανήμερα των Χριστουγέννων κράτησε στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, ο ερχομός του οποίου επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, ο Κικίλιας junior ήρθε στη ζωή με καισαρική τομή και ζυγίζει 3,500 κιλά. Ο Υπουργός Υγείας, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της περιόδου και τους πρώτους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της συζύγου του. 

Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το χαρμόσυνο γεγονός, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δέχονται μηνύματα αγάπης και θερμές ευχές για τον νεογέννητο γιο τους από φίλους, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και διαδικτυακούς φίλους στα social media.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας έκανε στην πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου του, σημειώνοντας: “Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιο μας. Στιγμή ιερή,συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη”.

Από την άλλη πλευρά, η Τζένη Μπαλατσινού δεν θέλησε να κάνει ακόμα κάποια ανάρτηση, καθώς προτίμησε να χαρεί με την ψυχή της τις πρώτες ημέρες του γιου της στη ζωή.

Read More

And More