Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Κοινή βραδινή έξοδος μετά από καιρό για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Το έργο της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» ανεβαίνει στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από τις 16 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό θεατρικό sequel. Αποτελεί συνέχεια της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», που συγκλόνισε χιλιάδες θεατές και έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και ακολουθεί την πορεία της ζωής των ηρώων που επέζησαν της Μικρασιατικής Καταστροφής στη νέα τους πατρίδα, τη Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές, που έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια σε μία κοινή βραδινή έξοδό τους μετά από καιρό. Η παρουσιάστρια και ο υπουργός υγείας έφτασαν στον χώρο πιασμένοι χέρι-χέρι και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Μάλιστα, λίγο πριν εισέλθουν στην αίθουσα, μας χάρισαν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο. Η Τζένη πραγματοποίησε μια απόλυτα chic total black εμφάνιση, ενώ ο Βασίλης ήταν άκρως γοητευτικός μέσα στο μπλε κοστούμι του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος