Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Μαζί στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Θησείο! [pics]

Με την κεντρική συγκέντρωση και την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, κορυφώθηκε η προεκλογική μάχη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικεντρώθηκε στο μήνυμα για ισχυρή εντολή στη ΝΔ, θέτοντας ξεκάθαρο δίλημμα γύρω από την προοπτική κυβερνητικής σταθερότητας, με στόχο την αυτοδυναμία στις κάλπες της Κυριακής.

Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” πολλά ηγετικά στελέχη του κόμματος, όπως ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έφτασε συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού. Ντυμένοι casual και χαλαροί χαιρετούσαν τον κόσμο που τους πλησίαζε για να τους μιλήσει, να τους συγχαρεί για τον γάμο τους και να ευχηθεί “καλή επιτυχία” στον Βασίλη Κικίλια για την υποψηφιότητά του στις εκλογές.

Η Τζένη Μπαλατσινού, με boho look, ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά της πιασμένα ατημέλητα, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του καλού της, δείχνοντας για μία ακόμα φορά πώς είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτριά του. Άλλωστε, τον ακολουθεί συχνά στις υποχρεώσεις του και είναι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More