Τζένη Μπαλατσινου – Βασίλης Κικίλιας: Ο μεγάλος έρωτας, ο “χωρισμός” και η αναγγελία – βόμβα του γάμου τους!

O Bασίλης Κικίλιας και  η Τζένη Μπαλατσινού τελικά… παντρεύονται! Η αναγγελία του γάμου τους βρίσκεται σήμερα στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ξαφνιάζοντας τους πάντες αφού τους είχαμε αφήσει … χωρισμένους, όχι μόνο από τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν αλλά και γιατί από τότε δεν έκαναν καμία κοινή δημόσια τουλάχιστον εμφάνιση. Μετά από 9 μήνες συγκατοίκησης τον Απρίλη του 2018 γράφτηκε πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τελικά όμως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο γνωστός πολιτικός και η γοητευτική παρουσιάστρια ή δεν χώρισαν ποτέ ή τα ξαναβρήκαν και δεν θέλησαν να μαθευτεί!Ίσως ότι έγινε τελικά γίνει γνωστό στο μέλλον!

Η γνωριμία και ο έρωτας

Οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2017  όμως, βρέθηκαν ξανά σε κοινή παρέα και κάπως έτσι ήρθαν πιο κοντά. “Η γνωριμία τους δεν ήταν ανατρεπτική ή κινηματογραφική. Ο Βασίλης προσπάθησε πολύ για να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία σε σχέση. Την προσέγγισε όμορφα και διακριτικά, αλλά επίμονα. Τελικά, τα κατάφερε” είχε πει άνθρωπος από το περιβάλλον του πολιτικού. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Τότε όλοι άρχισαν να μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια. Ο 43χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησαν την σχέση τους, λίγο πριν το καλοκαίρι και πέρασαν μαζί μέρος των διακοπών τους σε Πάτμο και Αμοργό.

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα με αρκετά ταξίδια στην Πάτμο που λατρεύει η Τζένη και τελικά  κατέληξε σε συγκατοίκηση με τους δυο τους να κάνουν σχέδια γάμου. Το ζευγάρι έκανε πλέον κοινές δημόσιες εμφανίσεις όπου υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι!

Μάλιστα το εξώφυλλο του Down Town που το Μάρτιο του 18 που έγραφε για γάμο το καλοκαίρι, αποδεικνύεται… προφητικό!

Όλο τον καιρό της σχέσης τους η αλήθεια είναι πως προσπάθησαν να είναι διακριτικοί κυρίως με όσα δημοσίευαν στα social media και απέφευγαν να κάνουν δηλώσεις για τη σχέση τους. Να σημειώσουμε ότι η νέα αρχή στη ζωή της ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν τη νέα της αρχή στην τηλεόραση αφού η εκπομπή της κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 16.00

Read More

And More