Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Όλα έτοιμα για τη βάφτιση του γιου τους στην Πάτμο

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βάφτιση του Κικίλια junior, ο οποίος πρόκειται να πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος. Η γνωστή παρουσιάστρια και υπουργός Υγείας επέλεξαν να πραγματοποιήσουν το μυστήριο στο αγαπημένο νησί τους, την Πάτμο, και όχι στην Αθήνα. 

Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θα βαφτίσει τον γιο της μέσα στο καλοκαίρι, όμως απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, καθώς το μυστήριο θα λάβει χώρα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

“Θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους ανθρώπους από το νησί μας. Το όνομα του μικρού θα είναι Παναγιώτης Αντώνιος. Θα είμαστε λίγοι συγγενείς και λίγοι φίλοι από το νησί. Λίγοι και καλοί”, είχε δηλώσει στο περιοδικό Glow.

Διάβασε εδώ επίσης:

Η Τζένη Μπαλατσινού για τον Βασίλη Κικίλια και τη μητρότητα: “Ήταν δώρο, δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις”

Σύμφωνα με το περιοδικό “Λοιπόν”, η βάφτιση θα γίνει τον Ιούλιο στην εκκλησία του Άγιου Ιωάννη. Έτσι, λίαν συντόμως σύσσωμη η οικογένεια θα αναχωρήσει για το νησί της Αποκάλυψης.

Ο Παναγιώτης Αντώνης ήρθε στη ζωή τα Χριστούγεννα του 2020, συνεπώς πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε έξι μήνες ζωής. Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας χαίρονται να τον βλέπουν να μεγαλώνει και φροντίζουν να απολαμβάνουν κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί του. 

Read More

And More