Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Όλα έτοιμα για τον γάμο τους!

Ο “γάμος της χρονιάς” έχει χαρακτηριστεί η επισημοποίηση της σχέσης τους και όχι άδικα! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περιμένουν πώς και πώς την μεγάλη στιγμή, όπου θα ενώσουν τις ζωές τους, παρουσία της οικογένειάς τους και των φίλων τους!

Την νύφη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο 11, 5 ετών γιος της, Μάξιμος ενώ οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 100. Η τελετή θα είναι λιτή και ο σκοπός του ζευγαριού είναι να νιώσει την κατάνυξη και την ευλογία του Θεού. Όσον αφορά το νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού, θα είναι πολύ απλό, μια πολύ όμορφη δημιουργία των Zeus & Dione!

Χθες, μάλιστα, η παρουσιάστρια του ANT1 ολοκλήρωσε τις ετοιμασίες του νυφικού της. H μέλλουσα νύφη θέλησε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει δημόσια όλη την ομάδα που της σχεδίασε το νυφικό των ονείρων της!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Μονή Πετράκη, με σκοπό να πάρουν την ευχή του λίγο πριν τον γάμο. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση. Η Τζένη Μπαλατσινού έφτασε στην Μονή πιασμένη χεράκι-χεράκι με τον αρραβωνιαστικό της και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κρατώντας στο χέρι της ένα δώρο για τον Αρχιεπίσκοπο.

Φυσικά οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες και βοηθούν τη διάσημη μαμά τους σε όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Οι καλλονές κόρες της παρουσιάστριας που έχει αποκτήσει στον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τρισευτυχισμένες για τη μητέρα τους και ανυπομονούν να την δουν ντυμένη νύφη στον Λυκαβηττό!

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν διοργανώσει τον γάμο τους όπως ακριβώς τον έχουν ονειρευτεί! Η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν παντρευτεί τον γοητευτικό πολιτικό τρέχει με πυρετώδεις ρυθμούς να κανονίσει την κάθε λεπτομέρεια, ώστε στο τέλος να είναι όλα στην εντέλεια.

Read More

And More