Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται λόγω… εγκυμοσύνης; (video)

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Παντρεύονται λόγω… εγκυμοσύνης; (video) | tlife.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο, με την είδηση του γάμου τους να σαν βόμβα το πρωί της Τετάρτης. Το ζευγάρι θα παντρευτεί σε ενορία της Αθήνας και, κόντρα στις φήμες περί χωρισμού, η σχέση του θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Από την ώρα που κυκλοφόρησε η χαρμόσυνη είδηση, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν και να γράψουν ότι το μυστήριο αποφασίστηκε να γίνει το συντομότερο δυνατόν λόγω εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πώς δεν ισχύει και, μάλιστα, διαψεύδεται κατηγορηματικά από το περιβάλλον της.

Συγκεκριμένα, στον αέρα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε: «Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης και γι’ αυτό επισπεύδεται ο γάμος. Θέλω να σας πω ότι μιλήσαμε με το περιβάλλον της Τζένης Μπαλατσινού και δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Μας το διέψευσε κατηγορηματικά. Αν θέλει να έρθει ένα παιδί και θέλει ο Θεός να το στείλει, το περιμένουν. δεν γίνεται ο γάμος επειδή υπάρχει εγκυμοσύνη, αλλά μόνο γιατί υπάρχει έρωτας, συναίσθημα και αποφάσισαν πώς είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Λέτε όμως να έρθει σύντομα ο πελαργός;

READ more