Ένα μαγευτικό ταξίδι στην Αίγυπτο έκαναν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του βρέθηκαν και στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους με άρωμα Ανατολής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ίδια μοιράστηκε και μια φωτογραφία με τον γιο της από τις πυραμίδες. Όπως θα δεις ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος έχει μεγαλώσει αρκετά!
«Ό,τι κρατάς με πίστη, σε κρατά κι εκείνο» γράφει η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας στα social media.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny ~ Polyxeni Balatsinou (@jennybalatsinou)
Ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε επίσης εικόνες από το ταξίδι τους γράφοντας: «Υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες της ζωής μου το ότι με αξίωσε ο Θεός να επισκεφθώ με την οικογένειά μου την Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Όρους Σινά. Την παλαιότερη Μονή στον κόσμο και μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Είμαι ευγνώμων στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Συμεών για την ξενάγηση στη Μονή. Εύχομαι με τη σοφία του και την αγάπη του για την Ιερά Μονή, να είναι φάρος ενότητας και πίστης».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
