Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Τέσσερις φορές που δήλωσαν δημόσια τον έρωτά τους οι μέλλοντες γονείς [pics]

Με τον πιο γλυκό τρόπο ετοιμάζονται να επισφραγίσουν το μεγάλο έρωτα που ζουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται για τέταρτη φορά σε ενδιαφέρουσα και σε λίγους μήνες αναμένεται να κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Υπουργό Υγείας. Οι δυο τους – πιο ευτυχισμένοι από ποτέ – ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

“Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει! Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη”,  σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας τους. Από τη δική της πλευρά, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία αρκέστηκε να ανεφέρει: “Αγάπη και ευγνωμοσύνη!”.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν από περίπου ενάμισι χρόνο μας εξέπληξε με την αναγγελία του γάμου του και τώρα μας αιφνιδιάζει ξανά με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού. Οι δυο τους μπορεί να κράτησαν για αρκετό καιρό το μυστικό τους μακριά από τη δημοσιότητα, όμως έφτασε η στιγμή που θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με όλους όσους τους αγαπούν.

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο γάμου, η παρουσιάστρια και ο Υπουργός Υγείας είναι πανέτοιμοι να ανοίξουν το πιο όμορφο κεφάλαιο της κοινής τους πορεία. Αν και το ζευγάρι προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους, δεν δίστασε σε σημαντικές στιγμές – όπως γενέθλια και επετείους – να δηλώσει δημόσια τον έρωτά του κοινοποιώντας στα social media κοινές φωτογραφίες του.

Φωτογραφία από τις διακοπές του ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά του 2020.

Στις 2 Νοεμβρίου το 2019 η Τζένη Μπαλατσινού είχε τα γενέθλιά της και έτσι ο σύζυγός της αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια αναρτώντας στο προφίλ του στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η παρουσιάστρια ακουμπά απαλά στο στέρνο του αγαπημένου της και εκείνος σχολιάζει: «Χρόνια πολλά Τζενάκι μου!».

Στις 15 Μαΐου του 2020, ο Βασίλης Κικίλιας συμπλήρωσε 46 χρόνια ζωής και η γυναίκα της ζωής του έσπευσε να του ευχηθεί και δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. «Χρόνια πολλά μωρό μου! Να είσαι δυνατός, υγιής, και να μπορείς να προσφέρεις πάντα!». Όπως θα δεις, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, με εκείνον να φιλά τρυφερά την καλή του στο κεφάλι.

Τέλος, στις 16 Ιουνίου το γνωστό ζευγάρι γιόρτασε ένα χρόνο γάμου μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς φίλους του δύο φωτογραφίες. Από τη μία πλευρά, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους αναφέροντας:  «365 σελίδες από το πρώτο βιβλίο..». Από την άλλη, ο Βασίλης Κικίλιας ανάρτησε στο προφίλ του ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά τους γράφοντας: «Ένας χρόνος»! To κορίτσι μου»! My girl».

Με το καλό!

Read More

And More