Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στην ηλιόλουστη Αθήνα με casual look [pics]

Στις 16 Δεκεμβρίου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας συμπλήρωσαν έξι μήνες παντρεμένοι, γεγονός που τους χαροποιεί ιδιαιτέρως! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Υπουργός Υγείας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση και απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής, παρά το αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμά τους. Ο έγγαμος βίος ταιριάζει πολύ στην Τζένη Μπαλατσινού, αφού έχει ανανεωθεί πλήρως και διανύει μία από τις πιο ισορροπημένες φάσεις της.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη της ξανθιάς παρουσιάστριας, αφού όλη η οικογένεια επιστρέφει στο σπίτι και μαζί ζουν ξέγνοιαστες στιγμές! Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, μπορεί να σπουδάζουν και να εργάζονται στο εξωτερικό, όμως αυτές τις ημέρες επιστρέφουν στην πατρίδα και στην οικογενειακή θαλπωρή.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Τζένη Μπαλατσινού σε μια από τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας! Τι και αν οι κόρες της και ο βενιαμίν της οικογένειας, Μάξιμος, έλειπαν από το πλευρό της, εκείνη έκανε τις αγορές της και ξεχώρισε με το casual και κομψό outfit της. Φορώντας ένα δερμάτινο κολάν, ένα μουσταρδί πουλόβερ και ένα ζευγάρι λεοπάρ μποτάκια απαθανατίστηκε από το φακό.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όμως οι ηλιόλουστες ημέρες διαδέχονται η μία την άλλη, γεγονός που αρέσει πολύ στην Τζένη Μπαλατσινού.

Δες τις φωτογραφίες:

 

 

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More