Exclusive photos!

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα στον Εθνικό Κήπο με τον γιο της και τη Σμαράγδα Καρύδη – Δες τις φωτογραφίες του TLIFE

Η Τζένη Μπαλατσινού βιώνει ξανά το θαύμα της μητρότητας και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη! Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Το αγαπημένο ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία την έλευση του γιου του και πλέον δεν μπορεί να τον χορτάσει! Ο υπουργός και η γνωστή επιχειρηματίας είναι ευτυχισμένοι όσο ποτέ και ο ερχομός του  Κικίλιας Junior δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τον έρωτά τους.

Η Τζένη Μπαλατσινού παρά το γεγονός ότι είναι πολύ ενεργή στο Instagram, δεν έχει δημοσιεύσει – μέχρι στιγμής – κάποια φωτογραφία με τον πρίγκιπά της, καθώς θέλει να κρατήσει την οικογενειακή ευτυχία της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του και ως περήφανη μαμά, τον παρατηρεί μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει και να αλλάζει.

Εκμεταλλευόμενη, τον καλό καιρό της Αθήνας, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να βγάλει το γιο της βόλτα στον Εθνικό Κήπο που είναι μια πραγματική όαση στο κέντρο της Αθήνας!  Έτσι το μεσημέρι της Δευτέρας, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, “τσάκωσε” την γνωστή επιχειρηματία  με το γιο της να κάνουν τη βόλτα τους! Στην παρέα τους ήταν και η ηθοποιός και καλή φίλη της παρουσιάστριας, Σμαράγδα Καρύδη, η οποία κιόλας κράταγε το καρότσι του μικρού Παναγιώτη – Αντώνη, όπως πρόκειται να ονομαστεί αλλά και η επίσης καλή φίλη της Τζένης, Έλενα Σκουλά. Από την όμορφη παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει και το αγαπημένο σκυλί της οικογένειας Κικίλια, η χαριτωμένη Lucky!

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν μια κούκλα χωρίς μακιγάζ και με casual look, πουλόβερ, παντελόνι και εντυπωσιακές γαλότσες! Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More