Τζένη Μπότση – Αλέξανδρος Μιχαλάς: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι [pics]

Τζένη Μπότση – Αλέξανδρος Μιχαλάς: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι [pics] | tlife.gr

Σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Τζένη Μπότση. Η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή» κάνοντας δυναμική επιστροφή στα επαγγελματικά της. Το TLIFE την συνάντησε πρόσφατα και σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξορμήσεις της.

Η Τζένη βρέθηκε στο θέατρο Ακάδημος για να παρακολουθήσει μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά την παράσταση «The show».

Μια εκθαμβωτική παραγωγή γεμάτη χιούμορ, σάτιρα, έρωτα, γέλιο, τραγούδι, ένα υπερθέαμα μουσικής και χορού, που κινείται ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα, στο λογικό και στο παράλογο.

Η Έλντα Πανοπούλου, κάνει την απόλυτη ανατροπή όταν σε μια μαγική στιγμή συναντάει τον Γιώργο Αλκαίο και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ..!

Τα ανατρεπτικά εμπνευσμένα κείμενα, του Γιώργου Γαλίτη, οι μοναδικές χορογραφίες της Κατερίνας Ανδριοπούλου και το ευφάνταστο σκηνικό με την υπογραφή του Κάρολου Ρωμούση δημιουργούν μια εξαιρετική παράσταση με πολύ γέλιο, τραγούδι και χορό αλλά και ευαίσθητες στιγμές.

Ένα μιούζικαλ που υπηρετείται με δεξιοτεχνία από οκτώ ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές τους οποίους συνάντησε το ερωτευμένοζ ευγάρι μετά το τέλος του έργου.

Η Τζένη Μπότση και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς είναι μαζί σχεδόν 4 χρόνια και παραμένουν το ίδιο αγαπημένοι. Ωστόσο, έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ευτυχία μακριά από τα φώτα. Για αυτό το λόγο και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Κράτα το

READ more