Τζένη Μπότση: Ποζάρει με κόρη της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και στέλνει το δικό της μήνυμα για τα δύσκολα Χριστούγεννα (pic)

Η ζωή της Τζένης Μπότση τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει πολύ, αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη της. Η γνωστή ηθοποιός ήθελε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μιχαλά και αυτό πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2019. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και χαίρονται κάθε στιγμή μαζί της.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά για όλους, αφού η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού δεν επιτρέπει συγκεντρώσεις και οικογενειακά τραπέζια. Αυτή η εξέλιξη έχε στενοχωρήσει πολύ την Τζένη Μπότση, καθώς για πρώτη φορά θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα χωρίς την οικογένειά της. 

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την ενός έτους κορούλα της, η ηθοποιός σχολίασε: “Είμαστε αχώριστες! Κάνουμε η μια την άλλη να μεταμορφώνεται σε έναν καινουργιο άνθρωπο… η δύναμη μας είναι ο μπαμπάς της! Αυτά τα τόσο δύσκολα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε οι τρεις μας, χωρίς τους αγαπημένους μας. Είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσω χωρίς την αδερφή μου και την οικογένεια της. Θα είναι και η τελευταία ελπίζω!! Ροζακι μου, σε αγαπώ από τον ουρανό μέχρι τη γη , και σ´ολα τα μέρη!!! Μας λειπετε ήδη!!!”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More