Τζένη Μπότση: Τη νέα τρυφερή φωτογραφία της κόρης της πρέπει να τη δεις!

Το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής της έχει ανοίξει εδώ και έξι μήνες η Τζένη Μπότση, καθώς βιώνει το θαύμα της μητρότητας. Ήταν 18 Νοεμβρίου 2019 όταν η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, έγιναν γονείς για πρώτη φορά, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους.

Η ευτυχισμένη μανούλα, όπως καταλαβαίνεις, είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς εκείνη. Έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην ανατροφή της και δεν θέλει να χάνει στιγμές από το μεγάλωμά της.

Χθες, η όμορφη μανούλα έβαλε την μικρή της πριγκίπισσα στο καρότσι και έκαναν την πρώτη τους κοινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, δεν δίστασα να καθίσουν σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι για να απολαύσει η ηθοποιός τον καφέ της και να φάνε κάτι πριν γυρίσουν στο σπίτι τους.

Η Τζένη, μάλιστα, φωτογράφησε την χαριτωμένη μικρούλα καθώς έπαιζε καθισμένη στον καναπέ και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Αυτό που χαίρομαι πιο πολύ απ’ όλα είναι ότι περνάμε καλά μαζί… Mας αρέσουν τα ίδια μέρη και αρχίσαμε να ψωνίζουμε και από τα ίδια μαγαζιά!! Σήμερα ήταν η πρώτη μας βόλτα στο κέντρο… Πήγαμε για καφέ και φαγητό… Παίξαμε και στην επιστροφή μιλούσαμε για το πόσο ωραία παρέα κάνουμε!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!».

Read More

And More