Τζένη Θεωνά: Δεν φαντάζεσαι πώς ανακοίνωσε στον Δήμο Αναστασιάδη ότι θα γίνει πατέρας!

Η Τζένη Θεωνά διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Η ηθοποιός αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με μια φωτογράφηση στο περιοδικό People, όπου και φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το πρωί της Κυριακή, η μέλλουσα μανούλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Σίσσυ Χρηστίδου πώς ανακοίνωσε στο σύντροφο της το χαρμόσυνο γεγονός.

«Μου ήρθε λίγο ξαφνικό, αλλά δεν ήταν καθόλου σοκ. Αν μας ρωτούσες ένα χρόνο πριν ήμασταν απροετοίμαστοι, αλλά φλερτάραμε και με το ενδεχόμενο, δεν ήμασταν αρνητικοί. Ήταν και ο Δήμος πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ, ποτέ δεν είπε κάτι, να έχει δεύτερες σκέψεις… Εκείνος έλειπε σε περιοδεία όταν έμαθα πως είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να κρατηθώ, του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα γύρισε. Να το πω σε κάποιον άλλο πριν από τον Δήμο; Δεν του είχα πει τίποτα, παρόλο που είχα μια υποψία. Στην οικογένεια είναι όλοι πολύ χαρούμενοι ακόμα και η μαμά του Δήμου, η οποία έχει πάρα πολλά εγγόνια…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More