Τζένη Θεωνά: Δες πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της [pic]

Μπορεί να βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως εξακολουθεί να κάνει γυρίσματα για τη σειρά του Open Tv, “Για Πάντα Παιδιά, όπου και πρωταγωνιστεί. Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά, η οποία διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Όλα της τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και εκείνη δεν σταματά να χαμογελά.

Η όμορφη ηθοποιός δεν έχει αλλάξει το καθημερινό της πρόγραμμα, καθώς μέχρι στιγμής όλα κυλάνε καλά στην εγκυμοσύνη της. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει δημόσιες εμφανίσεις και δείχνει τόσο λαμπερή. Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της, αφού τόσο εκείνη όσο και το μωρό τους είναι ότι πολυτιμότερο έχει.

Πριν λίγο, η Τζένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, γράφοντας: “Εν μέσω γυρίσματος η μέλλουσα νονά μου ζητάει από το εξωτερικό να δει κοιλίτσα. Και με μία φωτογραφία συνειδητοποιούμε ότι δεν πρόκειται για “κοιλίτσα” πια. Merry Christmas! 🎄#bestchristmas

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More