Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Ερωτική απόδραση για δυο στην εξοχή! [pics]

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης ζουν την απόλυτη ευτυχία! Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 5 χρόνια και ο ερχομός του γιου του τον περασμένο Απρίλη επισφράγισε την αγάπη του με τον καλύτερο τρόπο. Πλέον, έχουν ανοίξει το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής τους, καθώς ο μικρός τους έχει ξετρελάνει και τους έχει δείξει το πραγματικό νόημα της ζωής. Η Τζένη ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων της εγχώριας showbiz που αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για την προσωπική τους ζωή θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την προστατέψουν.

Ωστόσο, στο πρόσωπο του γνωστού τραγουδιστή, εκείνη βρήκε όλα όσα είχε ονειρευτεί και πλέον ο ίδιος αποτελεί αναμφισβήτητα τον άνδρα της ζωής της. Μπορεί η καθημερινότητα με τον γιο τους να είναι απαιτητική, όμως οι δυο τους απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε  λίγες ημέρες ο μικρός θα συμπληρώσει δύο μήνες ζωής με τους δύο καλλιτέχνες να λάμπουν από χαρά.

Θέλοντας να κάνουν μια ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα, Δήμος και Τζένη έφτιαξαν βαλίτσες και επισκέφτηκαν για λίγες μέρες το Λιτόχωρο. Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι χτισμένος στην πλαγιά της ψηλότερης κορυφής του Ολύμπου, όμως απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα, αποτελώντας έτσι ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Αυτό σκέφτηκε και το ερωτευμένο ζευγάρι και το επέλεξε για να περάσει μερικές στιγμές ξεκούρασης και να απολαύσει τον έρωτά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους ξαπλωμένοι στο γρασίδι ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό!

Read More

And More