Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Μετακόμισαν σε νέο σπίτι και είναι αχώριστοι! [pics]

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και παραμένουν full in love! Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες μετακόμισαν σε νέο σπίτι στην περιοχή του Παπάγου, όπου στέγασαν τον έρωτά τους. Η όμορφη ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους, όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, για αυτό και οι κοινές έξοδοι τους είναι σπάνιες!

Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, η Τζένη Θεωνά είχε κινηματογραφική πρεμιέρα και φυσικά ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκε στο πλευρό της. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Νίκου Περράκη, Success Story και γι’ αυτό τον λόγο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές στο Παλλάς, για την πρώτη κινηματογραφική προβολή. Το ζευγάρι δεν παρέλειψε να ποζάρει μαζί στον φωτογραφικό φακό, αλλά και με τους Μαρία Σολωμού και Πάνο Μουζουράκη.
“Συμβιώνουμε. Μαθαίνω να μοιράζομαι και είμαι νοικοκυρά με προσπάθεια. Μοιραζόμαστε τις δουλειές. Δεν είμαι καλή νοικοκυρά, αλλά αν για τον άλλον είναι σημαντικό, κάνω προσπάθεια να γίνω – όχι τέλεια. Είναι ωραίο να συμβιώνεις, όμως, έχεις πολλά θέματα να αντιμετωπίσεις. Το να έχεις έναν κοινό χώρο, το σπίτι, μπορεί να είναι ένα μόνιμο πεδίο συγκρούσεων. Από την άλλη, έχεις να αντιμετωπίσεις το θέμα του να διατηρήσεις την σχέση σου άφθαρτη, να παραμείνει ερωτική. Δεν είμαι άνθρωπος που εφησυχάζει, δεν επιτρέπω την ρουτίνα να με φθείρει, προτιμώ να διαλύσω τα πάντα, από το να ρουτινιάσω”, είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute, η Τζένη Θεωνά.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More