Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Πρωινή βόλτα μαζί με τον γιο τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο [pics]

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης εδώ και έξι μήνες έχουν αναλάβει έναν από τους πιο σπουδαίους ρόλους της ζωής τους, αφού έχουν γίνει γονείς! Η ξανθιά ηθοποιός τον περασμένο Απρίλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ο ερχομός του οποίου της άλλαξε τη ζωή! Το αγαπημένο ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον γιο τους να αποτελεί την μεγαλύτερη επισφράγιση του έρωτά τους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους μαζί με τον γιο τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Οι τρεις τους αποτελούν μια ευτυχισμένη οικογένεια, που απολαμβάνει να κάνει πράγματα μαζί και να περνά παραγωγικά το χρόνο του. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς, αφού ασχολείται πολύ με τον γιο του, βοηθώντας σημαντικά την όμορφη ηθοποιό.

Η Τζένη Θεωνά είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου”Έλα χαμογελά”: “Ο Δήμος βοηθάει πολύ στο μπάνιο και τις βόλτες του παιδιού. Δεν περίμενα να ανταποκρίνεται τόσο καλά. Ο ερχομός του γιου μας έφερε ηρεμία στη σχέση μας, η οποία είναι καλύτερη μετά το παιδί. Από εκεί που δεν έκανε κανένας πίσω, τώρα βρίσκουμε νόημα να ζητήσουμε συγνώμη”.

Δες φωτογραφίες από τη βόλτα τους:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More