Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Σε ποιον μοιάζει το μωρό τους;

Πριν από περίπου δέκα μέρες, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πλέον, ο γιος τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και περνούν τον περισσότερο χρόνο μαζί του.

Μπορεί την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου να την είδαμε μέσα από το Instagram του τραγουδιστή, καθώς έτσι αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες για τον μπέμπη δεν γνώριζε κανείς. Αυτό μέχρι σήμερα, που προβλήθηκαν στο Happy Day οι δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου στην κάμερα της εκπομπής.

Η καλή φίλη και συνάδελφος της όμορφης μανούλας, αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό. «Γέννησε η Τζένη. Πήγα στο μαιευτήριο, την επισκέφθηκα και τρελάθηκα! Πιο έτοιμη μαμά δεν έχω δει. Είναι τόσο καλά διαβασμένη, τόσο καλά ενημερωμένη. Έχει κάνει απίστευτα μαθήματα πριν γεννήσει. Είναι πανέτοιμη… Εγώ πιστεύω ότι μοιάζει στον μπαμπά του. Ιδίως στα χρώματα μοιάζει στον Δήμο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More