Τζένη Θεωνά: Έτσι κυλούν οι μέρες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της! [pics]

Η Τζένη Θεωνά έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στο χώρο της υποκριτικής να κρατάει χαμηλούς τόνους στη ζωή της και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια δίνει το παρών σε κοσμοπολίτικα μέρη. Η γνωστή ηθοποιός είναι λάτρης της δουλειάς της και προτιμά ο κόσμος να μιλάει μόνο γι’ αυτήν.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η ίδια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη, με τον 2χρονο γιο τους να τους χαρίζει καθημερινά ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας. Οι τρεις τους περνούν μαζί την περίοδο της καραντίνας και απολαμβάνουν κάθε πολύτιμη στιγμή.

Το ζευγάρι έχει μεγάλη αδυναμία στον πρίγκιπά του και δεν μπορεί να του χαλάσει κανένα χατίρι. Η Τζενη Θεωνά είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και τακτικά κοινοποιεί στο προφίλ της διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της.

Τα παιχνίδια με τον Αρίωνα αλλά και με τα κατοικίδιά τους δεν έχουν τέλος αυτή την περίοδο. Ο ελεύθερος χρόνος είναι απεριόριστος και εκείνοι φροντίζουν να τον περνούν παραγωγικά.

Δες φωτογραφίες:

Η Τζένη Θεωνά χαίρεται κάθε στιγμή μαζί με την οικογένειά της!

Read More

And More