Τζένη Θεωνά: Έτσι στηρίζει τον αγαπημένο της, Δήμο Αναστασιάδη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! [pics,video]

Τζένη Θεωνά: Έτσι στηρίζει τον αγαπημένο της, Δήμο Αναστασιάδη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! [pics,video] | tlife.gr

Σε περίπου τέσσερις μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ανυπομονούν για αυτή τη ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους. Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη, οι οποίοι μετρούν ήδη τέσσερα χρόνια σχέσης και περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του γιου τους. Η ταλαντούχα ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως καταλαβαίνεις, λάμπει από ευτυχία για τις όμορφες εξελίξεις στη ζωή της.

Η Τζένη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημοφιλούς καλλιτέχνη και τον στηρίζει σε κάθε νέο επαγγελματικό του εγχείρημα, όπως ακριβώς και εκείνος για την αγαπημένη του. Ο Δήμος Αναστασιάδης γυρίζει αυτές τις ημέρες το νέο του video clip και η εγκυμονούσα σύντροφός του βρέθηκε μαζί του στα γυρίσματα!

Μπορεί, η όμορφη ηθοποιός να μη μας έχει συνηθίσει να μοιράζεται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον σύντροφό της, αλλά έκανε μια εξαίρεση. Η Τζένη δεν σταμάτησε να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage του video clip, δείχνοντας έτσι τη στήριξή της προς τον Δήμο Αναστασιάδη.

Δες τα στιγμιότυπα:

READ more