Τζένη Θεωνά: Έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Δήμο Αναστασιάδη;

Τζένη Θεωνά: Έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Δήμο Αναστασιάδη; | tlife.gr

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και παραμένουν full in love, ενώ τους τελευταίους μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Open Tv «Για πάντα παιδιά», παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Page 2 και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για την συγκατοίκηση αλλά και για το αν έχει κάνει σχέδια γάμου με τον σύντροφό της.

Άλλαξε η σχέση σας με τη συγκατοίκηση;

Επειδή είναι πολύ δύσκολα και απαιτητικά τα ωράρια και των δύο, αν δεν μέναμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν. Αλλά μου αρέσει που ζούμε μαζί και μοιραζόμαστε χρόνο, εμπειρίες και ευθύνες. Και νομίζω ότι μπορεί ο καθένας να έχει τον χώρο του, ακόμα και μέσα στο ίδιο σπίτι.

Μοιράζεστε και τις δουλειές του σπιτιού;

Όχι, όχι. Τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω κυρίως εγώ. Μη φανταστείς ότι διαπρέπω ως νοικοκυρά. Δεν ήρθα με αυτά τα χαρίσματα σε αυτή τη σχέση. Αλλά στην αρχή τις ανέλαβα και αυτό αποδείχτηκε μοιραίο ολίσθημα.

Σκέφτεστε με τον Δήμο να παντρευτείτε;

Δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει, αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Είμαστε πολύ ανοιχτοί και κάποια στιγμή θα το κάνουμε.

Έχει γίνει πρόταση γάμου;

Πρόταση γάμου με το κλασσικό μοτίβο, όπου ο άλλος γονατίζει και σου προσφέρει το μονόπετρο, δεν έχει γίνει. Αλλά μέχρι στιγμής αισθανόμαστε ότι είμαστε καλά και θέλουμε να περάσουμε πολλά χρόνια μαζί. Νιώθουμε ότι είμαστε δεμένοι, παίρνουμε τη σχέση μας σοβαρά και και δεν περιμένουμε κάτι για να την επισφραγίσει.

READ more