Τζένη Θεωνά: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της στην καραντίνα! [pics]

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, γιόρτασαν σήμερα η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι πριν έναν χρόνο απέκτησε το πρώτο του παιδί και από τότε η καθημερινότητά του άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο μικρός Αρίωνας είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και του τρέφουν τεράστια αδυναμία και αγάπη! Έτσι, η γνωστή ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης προσπάθησαν να του διοργανώσουν ένα υπέροχο μικρό πάρτι γενεθλίων και να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, δεν μπόρεσαν να καλέσουν συγγενείς και φίλους στο σπίτι, αλλά η Τζένη είχε την ιδέα να πάρει μέσω Skype τη μαμά της και έτσι να βρίσκεται και εκείνη στο πάρτι, έστω από μακριά. Το ζευγάρι πήρε μπαλόνια και τούρτα και γιόρτασαν οικογενειακά τα γενέθλια του μικρού Αρίωνα.

“Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! Και μέσα σ’ ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ’ Αγαπάμε!” έγραψε η Τζένη Θεωνά στο Instagram.

Η μαμά του τραγουδιστή ήταν στο πάρτι… από την Κατερίνη!

Να τον χαίρεστε!

Read More

And More