Τζένη Θεωνά: Ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τα λεγόμενά της κατά του Κωνσταντίνου Ρήγου – “Ήταν χιούμορ”

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε συνέντευξη την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” στην ΕΡΤ. Εκεί η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο καταξιωμένος καλλιτέχνης της έκανε bullying και της μιλούσε αρκετά άσχημα. Όπως καταλαβαίνεις, τα λεγόμενά της αναπαρήχθησαν στο διαδίκτυο, με την Τζένη Θεωνά να ξεκαθαρίζει πριν από λίγο την αλήθεια. 

«Με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying. Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και για αυτό τον αγαπάμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η απάντηση της Τζένης Θεωνά

Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής. Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική.

Προφανώς και δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στη σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που τον αγαπώ. Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ.

 

Read More

And More